Sointu Borg poseerasi Barcelonan uimarannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yrittäjä ja Diili-ohjelman taannoinen voittaja Sointu Borg on saanut viime aikoina merkittävän jalansijan paitsi televisiosta tuttuna realitytähtenä myös palkittuna puhujana ja myös kirjailijana. Monitoiminen näyttävä nainen inspiroi kovasti monia suomalaisia.

Nyt Sointu on suunannut monien muiden suomalaisten tavoin nauttimaan syyslomasta Espanjan aurinkoon, sillä hän matkusti kumppaninsa Solosen kanssa Katalonian Barcelonaan. Siellä Borg on ehtinyt nautiskella sivistyneesti muun muassa kahvilassa ja palvoa aurinkoa Barcelonan maailmankuululla uimarannalla.

Viimeksi mainitulta Sointu julkaisi upean kuvan someen. Siinä mustiin biksuihin sonnustautunut suomalainen toivoo saavansa pikaisesti Sangriaa. Ja toivottavasti toiveeseen myös vastattiin.