Mitä Katy Perryn silmälle tapahtui? Näin tähti kommentoi viraalivideota

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Katy Perry on viime aikoina esiintynyt pääasiassa Las Vegasissa. Laulajalla on käynnissä mittava konserttisarja eli residenssi hotellien ja uhkapelien luvatussa kaupungissa. Perryn taannoisessa esiintymisessä todistettiin erikoista hetkeä.

Kesken esiintymisen Katy Perryllä vaikutti olevan hetken aikaa vaikeuksia pitää toista silmäänsä auki. Silmä näytti aukeavan hänen painaessa kasvojaan sormellaan. Tilanteesta kuvatut videot herättivät sekä huolestuneisuutta fanien keskuudessa että vitsailua viallisesta robotista.

Perry on sittemmin kommentoinut erikoista näkyä Instagramissa. Tähden mukaan kyseessä oli rikkinäinen nukke -temppu, jolla hän halusi herättää tahallaan hämmennystä. Tähti lupasi lisää biletemppuja tulevissa esiintymisissään.

– Hitto, minä kaadan esityksissä olutta tisseistäni (sekin on pelkkä temppu… rinnoistani ei oikeasti erity humalaa, senkin hupsu), Perry kirjoitti Instagramissa.