Jen Selter kuvasi pukeutumisensa – miesten pasmat sekaisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Newyorkilainen peppujulkkis Jen Selter on noussut maailmanmaineeseen Instagram-julkkiksena ja fitness-tähtenä. Nettitähti tunnetaan kuitenkin erityisesti erittäin treenatun peppunsa ansiosta, sillä sen ansiosta kaunottarella on jo yli 12 miljoonaa seuraajaa Instagramissa.

Tällä kertaa Jen on kuvannut itseään pukeutumassa ja sen jälkeen treenaamassa. Hänen maailmankuulut pakaransa pääsivät tuttuun tapaan oikeuksiinsa, mutta samalla video voi toimia joillekin myös treenauksen tukena.

Taannoin Jen paljasti ansaitsevansa jokaisesta nettikuvastaan keskimäärin huimat 45.000 euroa. Selter julkaisee viikoittain useita näyttäviä kuvia timmistä takapuolestaan, joten hänen tulonsa ovat sosiaalisen median ansiosta kohdallaan.