Demi Rose kuin tosielämän Jessica Rabbit – kurvit kuin sarjakuvasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Upea brittikaunotar Demi Rose ryhtyi taannoin rahastamaan innokkaimpia seuraajiaan rohkeilla kuvillaan, mutta hän jakaa edelleen kuviaan myös maksutta Instagramissa yli 20 miljoonalle seuraajalleen. Nyt Demi on innostunut pukeutumaan halloweenin kunniaksi asianmukaiseen naamiaisasuun.

Monen muun julkkisnaisen tavoin Demi pukeutui tällä kertaa Jessica Rabbitiksi, joka on viettelevä jättirintainen sarjakuva- ja elokuvahahmo. Äskettäin Rabbitiksi pukeutui myös muun muassa Sara Jean Underwood ja myös Kim Kardashian näyttäytyi hyvin samankaltaisessa asussa.

Demi Rose on viime päivinä nautiskellut Costa Rican antimista ja maisemista. Taannoin hän vihjaili liittyneensä faniensa toiveesta OnlyFansiin, joskaan suoraan hän ei sitä sanonut. OnlyFansiin ilmestyi taannoin tili tähden nimissä. Tiedossa ei kuitenkaan ole, minkälaista materiaalia hän jakaa palvelussa noin 18 euron kuukausimaksua vastaan.