Sara Sampaio yläosattomissa uima-altaalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermalli Sara Sampaio on syntynyt Oportossa Portugalissa vuonna 1991. Hän lukeutuu tämän hetken kuumimpiin malleihin, joilla riittää jatkuvasti töitä. Tähti on kerta toisensa jälkeen näytöslavoilla sekä mainoskuvissa todistanutkin oman suosionsa syyn.

Nyt Sara on poseerannut upeassa kuvasarjassa, jossa hänet nähdään paitsi esittelemässä biksupeppuaan kameralle myös kameran edessä yläosattomissa. Hänen täydellisyyttä hipova vartalonsa ei taatusti jätä miehiä kylmäksi.

Sara Sampaio on työskennellyt uransa aikana Victoria’s Secretin lisäksi muun muassa Calzedonia-brändin leivissä. Hänet on nähty myös GQ, Elle, Vogue ja Glamour -lehdissä mallina. Nykyisin 31-vuotias kaunotar aloitti uransa 15-vuotiaana. Hän herkistyi taannoin kyyneliin saadessaan ensikerran selkäänsä Victorian enkelten siivet.