Supermalli alusvaatteisillaan talvipakkasessa – hämmentävä sometrendi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Romee Strijd tunnetaan Victoria’s Secret -enkelinä, ja hollantilainen kaunotar onkin toiminut alusvaatemerkin mallina jo vuodesta 2015 lähtien. Taannoin somehitiksi nousi video, jossa hän ja miehensä kertoivat mallikaunottaren raskaudesta sukulaisilleen.

Nyt Romee on osallistunut sometrendiin, jossa mallikaunottaret seisova alusvaatteisillaan tai biksuissa talvipakkasessa. Miesten makuun varmasti oleva someilmiö on levinnyt viime viikkoina jo vähintään kymmeniin päivityksiin, ja mukana on ollut myös monia julkkiksia.

Edellä mainitulla hittivideolla nähtiin miten Romee ja Laurens joutuivat sushiaterian äärellä kertomaan miehen vanhemmille raskaudesta vain tunti sen jälkeen kun he olivat vasta itse tehneet testin. Myöhemmin pariskunta vieraili vielä isovanhempiensa luona kertomassa, että heistä on tulossa isoisovanhempia. Video sai suuren suosion.