Rihanna haluaa toisen lapsen – häät järjestetään helmikuussa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Rihanna sai esikoisensa A$AP Rockyn kanssa viime toukokuussa. Nyt 34-vuotias laulaja toivoo, että hän tulisi pian uudestaan raskaaksi. Perheenlisäys on lähentänyt laulajapariskuntaa.

– Äitinä oleminen on muuttanut Rin elämää parempaan suuntaan kaikin puolin. Hän ja Rocky ovat täysin samaa mieltä vanhempina ja rakastavat sitä. Lapsi on lähentänyt heitä niin paljon parina. Ri haluaa suuren perheen, lähipiiristä kerrotaan Heatworldille.

Pariskunta on suunnitellut myös häitä. He peruivat seremonian aiemmin pienokaisen syntymän vuoksi, mutta tänä vuonna sekin on ajankohtaista. Häät järjestään ilmeisesti Barbadoksella helmikuussa samaan aikaan, kun Rihanna täyttää 35 vuotta. Kyseessä on intiimi ja herkkä seremonia rannalla.

Rihanna vahvisti aiemmin olevansa vuoden 2023 Super Bowlin puoliaikashow’n pääesiintyjä Yhdysvaltojen Glendalessa, Arizonassa. Nainen julkaisi Instagramiin kuvan itsestään jalkapalloa pitelemässä. Myös ottelun pääsponsori Apple Music on vahvistanut Rihannan puoliaikaesityksen.