Kate Hudsonin paljasti tärkeimmän hyvinvointirutiininsa – 10 minuuttia riittää

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Kate Hudson on kolmen lapsen äiti. Hänellä on 18- ja 11-vuotiaat pojat Ryder ja Bingham sekä neljävuotias tytär Rani Rose. Kolmannen raskautensa jälkeen nainen on keskittynyt erityisen paljon terveellisiin elämäntapoihin ja liikuntaan saadakseen vartalonsa takaisin mittoihin, joihin tähti on tottunut.

43-vuotias Kate Hudson esitteli Voguen julkaisemalla YouTube-videolla kauneusrutiininsa, jonka keskiössä on ihon hyvinvointi ja kosteuttaminen. Tähti kertoo kuitenkin hänen tärkeimmän päivittäisen hyvinvointirutiininsa olevan meditointi, jonka hän on oppinut äidiltään. Naisen mukaan jo kymmenen minuutin meditointi päivässä tekee ihmeitä hänen sisäiselle hyvinvoinnilleen, mielenterveydelleen ja jaksamiselleen.

Kate Hudson vitsaili taannoin noudattaneensa erikoista kurkkuruokavaliota Glass Onion: A Knives Out Mystery -elokuvan kuvausten aikana. Muiden tähtien nauttiessa runsaasti alkoholia, tähti pysytteli itse pelkän kurkun syömisen parissa.