Miley Cyrus kuvattiin suihkussa – näinkin uutta biisiä voi mainostaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin, että poptähti Miley Curys ei ole enää puheväleissä isänsä kanssa. Syynä on 61-vuotiaan miehen parikymppinen Firerose-rakas. Lehtitietojen mukaan muu perhe uskoo Billy Rayn kärsivän ikäkriisistä ja he pitävät hulluna, että mies on käyttänyt pienen omaisuuden nuoreen rakastettuunsa.

Miley on julkaisemassa 13. tammikuuta uuden Flowers-singlen, josta voi kuunnella artikkelin lopusta maistiaisen videona. Nyt Cyrus on mainostanut tulevaa kappalettaan erikoisella tavalla, sillä päivityksessä häntä on kuvattu videolle suihkussa.

Mileyn isä Billy Ray Cyrus on maailmankuulu countrymuusikko. Tish ja Billy Ray Cyrus eivät ole asuneet kahteen vuoteen yhdessä, joten ero oli vain ajan kysymys. Ei ole tiedossa, kuinka kauan Billy Ray ja Firerose ovat tapailleet, mutta he julkaisivat viime vuonna duettona kappaleen New Day. Tish ja Billy Ray menivät naimisiin vuonna 1993, joten avioliittoa ehti kestää 28 vuotta.