Bethenny Frankel kritisoi kauneusfilttereitä: ”Tämä antaa väärää kuvaa nuorille”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

New Yorkin Täydelliset naiset -televisiosarjasta tunnettu perheenäiti ja bisnesnainen Bethenny Frankel on tunnettu räväkästä luonteestaan ja suorapuheisuudestaan. Nyt tähti on kertonut rehellisen mielipiteensä kauneusfilttereistä, joita monet tuntuvat käyttävän sosiaalisessa mediassa.

Bethenny Frankel pitää TikTokissa viihdyttävää kanavaa, jossa hän jakaa elämänohjeita, kauneusvinkkejä ja ravintoon liittyviä niksejä seuraajilleen. Tällä kerralla 52-vuotias tähti halusi sanoa suoraan miten vahingollisia hänen mielestään kauneusfiltterit ovat.

Bethenny Frankel julkaisee paljon kauneuteen ja meikkaamiseen liittyviä videoita, minkä vuoksi hän kokee velvollisuudekseen olla rehellinen omasta ulkonäöstään. Nainen järkyttyi siitä miten erilaiselta hän näytti ja miten täydelliseksi kauneusfiltteri teki hänen ihonsa ja meikkinsä.

– Enhän minä näytä tältä! Tämä on valehtelua. Näiden filttereiden käyttäminen antaa väärän kuvan ihmistä ja on turmiollista nuorisollekin, Bethenny Frankel pohtii videollaan.

@bethennyfrankel

Is filtering ok or a problem? Where is the line?

♬ original sound – Bethenny Frankel