Brassikaunotar kuumissa stringeissä – someseuraajien iloksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tunnettu brasilialainen mallikaunotar Natalia Borges nousi muutama vuosi sitten paparazzien tähtäimiin, mutta ei vielä paistattele kovin usein julkisuuden valokeilassa. Viime aikoina hän on muun muassa viettänyt näyttävästi aurinkolomaansa yhdessä miesystävänsä kanssa.

Tällä kertaa Natalia poseeeraa sosiaalisen median videollaan näyttävästi mustissa rintaliiveissä ja niukoissa stringeissä, joiden myötä hän järjesti varsinaisen esityksen someseuraajiensa iloksi.

Brasilialainen Natalia Borges on mallikaunotar ja näyttelijä, joka odottaa vielä varsinaista läpimurtoaan kansainvälisillä mallimarkkinoilla. Esimerkiksi kotimaassaan hän on seurattu julkkistähti, koska hänen aviomiehensä on New Yorkissa vaikuttava yökerhomoguli Michael Satsky.