Seiska: Sabina Särkkä unohtui nopeasti – exä löysi kohutun uuden rakkaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Reilu kolmekymppinen pariskunta, Miss Suomi -kilpailun perintöprinsessa Sabina Särkkä ja toimitusjohtaja Ossi Kivimäki, hakivat avioeroa viime syksynä. Kivimäen on kerrottu löytäneen uuden naisen rinnalleen nopeasti. Hän on esitellyt uuden kullan jopa perheelleen.

Seiska-lehden saaman vinkin mukaan Ossi Kivimäki on aloittanut uuden naisen tapailun jo syksyllä. Sabina Särkän ja Ossi Kivimäen avioerohakemus jätettiin Helsingin käräjäoikeuteen syyskuun lopulla. Uusi kulta on ollut Kivimäen kainalossa jouluna sukulaisten luona sekä sen jälkeen Lapin lomalla. Nainen on tullut aiemmin tunnetuksi jääkiekkoilija Jere Karalahden salaisena seuralaisena vuonna 2017.

Karalahden ex-tyttöystävä ja Kivimäen uusi nainen on ammatiltaan kampaaja, mutta työskentelee myös kunto-ohjaajana. Tiedossa ei ole, kauanko pariskunta on seurustellut virallisesti. Ossi Kivimäen ja Sabina Särkän avioero astuu virallisesti voimaan vasta tämän vuoden maaliskuussa.