Kiti ”Tanhupallo” Kokkonen juhli somessa uimapukukuvalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Putouksesta alunperin suomalaisille tunnetuksi tullu näyttelijä Kiti Kokonen muodostui kaiken kansan ihastukseksi, kun hänen Tanhupallo-hahmonsa valloitti suomalaisten sydämet. Viime aikoina hän on esitellyt sosiaalisessa mediassa kädentaitojaan muun muassa askartelemalla kuplamuovista, paperista ja ilmastointiteiistä joutsenen. Nyt Kokkonen on juhlistanut näyttävästi sitä, että hän on saanut 200 000 seuraajaa Instagramissa.

– En osannut valita, että millä kuvalla sitä juhlistaa, joten laitan kolme tykätyintä kuvaa. Tiedän, että osa seuraajista on jotakin botteja varmasti, mutta teitä kaikkia oikeita ihmisiä haluan kiittää tästä yhteisestä instagramkuplasta. RAKKAUTTA PÄIVIINNE, Kiti Kokkonen kertoi.

Kokkonen jakaa Instagramissa usein seuraajia ihastuttavaa kuva- ja videomateriaalia erilaisista askarteluprojekteista. Näyttelijän Putous-hahmo Tanhupallo sai taannoin myös oman televisiosarjan. Putouksen lisäsi Kokkonen nähdään televisiossa muun muassa C Moren draamakomediasarjassa Kämppikset.