Moottoripyörämessujen missikisat käynnistyivät – voittaja valitaan helmikuussa

Matkailu · Terhi Piiroinen

Helsingissä järjestetään Pohjoismaiden suosituimmat moottoripyörämessut helmikuun ensimmäisenä viikonloppuna. Samaan aikaan järjestettävä Miss MP -kauneuskilpailu järjestetään jo kymmenettä kertaa. Kilpailussa on kymmenen 20–33-vuotiasta finalistia, ja yleisö saa äänestää suosikkiaan perjantaihin 3. helmikuuta saakka.

1. Marika Nyström, 33, Vantaa2. Maarit Petäjäjärvi, 26, Kauhajoki3. Assi Liitti, 24, Hämeenlinna4. Lotta-Lisa Pulkkinen, 32, Joutseno5. Sara Latikka, 24, Savonlinna6. Iina Pasanen, 23, Espoo7. Emilia Nikula, 26, Oulu8. Milla-Carita Mäkinen, 21, Helsinki9. Janika Ketola, 26, Rauma10. Jana Boricheva, 20, Turenki

Miss MP23 -voittaja palkitaan Vespa Primavera 125 skootterilla, kuvaussopimuksella Bike powered by Motorrad -lehden kanssa sekä prätkäkortilla, mikäli sellaista ei vielä takataskusta löydy. Perintöprinsessat sekä yleisön suosikki palkitaan Sweep ajovarustepaketeilla. Yleisöäänestys on käynnissä MP-messusivustolla.