Näin Kate Hudson pitää ihostaan huolta – listaa kolme tärkeintä asiaa

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Kate Hudson on kolmen lapsen äiti. Hänellä on 18- ja 11-vuotiaat pojat Ryder ja Bingham sekä neljävuotias tytär Rani Rose. Kolmannen raskautensa jälkeen nainen on keskittynyt erityisen paljon terveellisiin elämäntapoihin ja liikuntaan saadakseen vartalonsa takaisin mittoihin, joihin tähti on tottunut.

Kate Hudson esitteli Voguen julkaisemalla videolla hänen kauneusrutiininsa. Tähti paljastaa, että hän ei jaksa joka ilta pestä edes meikkejään pois. Nainen pitää ihostaan huolta kuitenkin hyvin kokonaisvaltaisesti. Tärkeimmät asiat ihonhoidossa eivät liity tähden mukaan voiteisiin vaan ovat uni, riittävä nesteytys ja lisäravinteet.

Kate Hudson on jo aiemmin hyödyntänyt rakkauttaan liikuntaan ja hyvinvointiin suunnittelemalla oman Fabletics-merkin, joka valmistaa naisellisia treenivaatteita. Sen lisäksi naisella on INBLOOM-niminen lisäravinnemerkki, jonka tuotteiden on tarkoitus hoitaa niin ihoa, kauneutta kuin aivojakin.