Hyviä uutisia Salatut elämät -faneille – sarjalle ei näy loppua vielä vuosiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Salatut elämät -sarjan kohtalo on herättänyt huolta sarjan fanien keskuudessa. MTV ja FremantleMedia Finland solmivat vuonna 2017 sopimuksen, joka jatkui vuoteen 2023 saakka. Jatkosta ei kuitenkaan ollut varmaa tietoa.

Salatut elämät -fanit voivat nyt huokaisa helpotuksesta. MTV:n vastaava tuottaja Jani Hartikainne ilmoitti sarjan 24-vuotissyntymäpäivänä Salattujen elämien jatkuvan vielä useiden vuosien ajan. Merkkipäviää juhlistettiin keskiviikkona 25. tammikuuta.

Salatut elämät kokee kuitenkin Iltalehden mukaan ainakin yhden merkittävän muutoksen. Vuodesta 2013 sarjan tuottajana toiminut Marko Äijö tulee jättämään tehtävänsä. Aivan kokonaan hän ei jätä ohjelmaa taakseen, sillä Äijö tullaan vielä näkemään sarjassa Skäbän roolissa.

Salatut elämät alkoi tammikuussa 1999. Sarjaa oli alun perin määrä tehdä vuoteen 2002 saakka, mutta menestyksen myötä sopimusta on toistuvasti jatkettu. Jaksoja suosikkisarjalle on kertynyt yli 4 300 kappaletta.