Kim Kardashian yrittää pysyä nuorekkaana – paljasti kauneudenhoitovinkit

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashian tekee kaikkensa pysyäkseen mahdollisimman nuoren näköisenä. Tähti on aiemmin kommentoinut, että suostuisi syömään päivittäin jopa ulostetta jos se tutkitusti auttaisi häntä näyttämään nuoremmalta.

Lorry Hill pitää YouTubessa suosittua kauneuteen, ihonhoitoon ja kauneuskirurgisiin toimenpiteisiin keskittynyttä kanavaa. Nyt nainen päätti seuraajiensa iloksi kasata yhdelle videolle kaikki Kim Kardashianin kertomat ihonhoitovinkit, jotka eivät vaadi plastiikkakirurgilla käymistä.

Ensimmäisenä Kim Kardashian on kertonut mittaavansa unta ja nukkuvansa niin paljon kuin mahdollista. Hän nukkuu aina silkkisellä tyynyliinalla, joka ei ime kosteutta iholta tai hiuksista. Nainen on myös opetellut nukkumaan selällään välttääkseen ryppyjä.

Kiireinen perheenäiti suosii kosteuttavia kangasnaamioita ja hoitaa ihoaan kotona LED-valolla. Kim Kardashian pyrkii myös syömään terveellisesti suosien lähinnä kasvipohjaista ravintoa ja vältellen prosessoitua ruokaa. Tähti treenaakin lähes päivittäin ja pitää näin ollen fyysisestä kunnostaan myös huolta.