Kokki riitautui ravintolan kanssa – vapautti lauman torakoita keittiöön

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kokin ja ravintolan välinen palkkariita on kulminoitunut rajulla tavalla. Kokki vapautti Iso-Britannian Lincolnissa sijaitsevan pubin keittiöön lauman torakoita.

Tom Williams irtisanoutui työstään Royal Williams IV -pubissa lomapalkkoihin liittyvien erimielisyyksien vuoksi lokakuussa 2022. Kaksi päivää myöhemmin hän palasi pubin keittiöön ja vapautti sinne 20 torakkaa lasipurkista. Teko tallentui valvontakameran videolle.

Williamsilla oli BBC:n mukaan kotonaan torakoita lasipurkissa, sillä hän ruokki niillä muita lemmikkejään. Hän varoitti muita työntekijöitä koskemasta myrkylliseksi kuvailemiaan hyönteisiä. Williams oli myös ennen tekoaan lähettänyt pubin omistajalle viestin, jossa hän uhkaili häntä niin kutsutulla torakkapommilla.

Tekonsa myöntänyt Williams tuomittiin 17 kuukauden vankeusrangaistukseen. Lisäksi hänen täytyy suorittaa 200 tunnin edestä palkatonta yhdyskuntatyötä.