Bella Hadid esitteli uutta tyyliään – ihastuttaa nyt blondina

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen supermalli Bella Hadid on tehnyt uraa muodin maailmassa jo kymmenen vuoden ajan. 26-vuotiasta tähteä ihaillaan hänen persoonallisen kauneutensa vuoksi, ja plastiikkakirurgit ovatkin kertoneet, että moni nainen saapuu heidän vastaanotolleen Bella Hadidin kuvan kanssa.

Bella Hadid on jo vuosien ajan ihastuttanut tummilla pitkillä hiuksillaan, mutta nyt tähti on ilmeisesti kaivannut hieman muutosta. Nainen esitteli omalla TikTok-kanavallaan uuden hiustyylinsä. Tähti on värjännyt pitkät hiuksensa vaaleiksi ja ne näyttävät monien mielestä todella hyviltä.

Moni tummahiuksinen kommentoija on todennut haluavansa nyt itsekin samanlaiset vaaleat hiukset. Osa kommentoijista on kuitenkin muistuttanut faneja, että Bella Hadidille sopii mikä tahansa ja tämän väriset vastavaalennetut ja hieman kellertävät vaaleat hiukset eivät sovi kaikille.

@babybella777

♬ Unc Snoops Affirmations – StrawHatEle