Sammy Draper riisui nyt Instagramissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohuttu julkkiskaunotar Sammy Draper on yksi sosiaalisen median puhutuimmista nimistä. Hän syntyi Philadelphiassa, Pennsylvaniassa 17. marraskuuta 1993. Nykyisin Sammy on menestynyt sosiaalisen median malli, eikä vähiten muhkean rintavarustuksensa ansiosta. Taannoin hän sai bannia Tiktokissa liian rohkeiden kuvien vuoksi.

Nyt Draper keikistelee hyvin pienissä biksuissa Tiktokin sijaan Instagramissa, jossa hän saa vielä ainakin toistaiseksi rohkeita kuviaan julkaista. Poseeraukset eivät varmasti jätä juuri ketään vailla huomiota.

Draper aloitti mallintyön 17-vuotiaana, mutta kansainvälinen läpimurto kuuluisan lehden kansimallina on vielä saavuttamatta. Hiljattain hänen Tiktok-tilinsä joutui jäähylle liian paljastavan sisällön vuoksi. Instagram-tili on niin ikään kovilla, koska rinnat vievät huomion jokaisessa kuvassa – ellei 28-vuotias nainen esittele takapuoltaan.