Huippumalli pulahti paljuun – uimapukuposeeraus haastaa taivaallisen maiseman

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu huippumalli Cara Delevingne on kertonut julkisuudessa avoimesti olevansa panseksuaali. Delevingne seurusteli aiemmin näyttelijäkaunotar Ashley Bensonin kanssa useamman vuoden, mutta suhteen päätyttyä hän on viihtynyt Will Smithin pojan Jadenin käsipuolessa. Cara Delevingne on sinut oman seksuaalisuutensa kanssa, ja hän on kertonut ihastuvansa ihmisiin sukupuolesta riippumatta.

Nyt Cara poseeraa silmiähivelevän upeissa maisemissa, joissa hän pulahti paljuun uimapuku yllään. Katsojan lienee vaikea arvioida onko päivityksessä näyttävämpi huippumalli uimapuvussa vai taivaallisen kaunis maisema. Oli kumpi tahansa, otos tarjoaa silmänruokaa monille.

Cara Delevingneä kuvotti nuorempana ajatus siitä, että hän olisi yhdessä samaa sukupuolta olevan ihmisen kanssa. Kun nainen huomasi kiinnostuvansa myös naisista, hänellä oli itsetuhoisia ajatuksia. Itsensä hyväksyminen oli lopulta avain onneen, koska oman seksuaalisen suuntautumisen häpeäminen oli saada tähden riistämään teini-ikäisenä oman henkensä.