Donna D’Errico esitteli takapuoltaan somessa – tämä kuva pahoitti ahtaita mieliä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuositussa Baywatch-hittisarjassa 90-luvulla esiintynyt Donna D’Errico aiheutti taannoin somekohun, kun hän joutui tulvavesien keskelle kotikaupungissaan Los Angelesissa riehuneiden rankkasateiden jälkeen. Kaunotar kuvasi videon näyttääkseen seuraajilleen, kuinka hän seisoi polviin asti yltäneessä vedessä saappaat jalassa.

Nyt Donna nähdään esittelemässä upeaa vartaloaan sosiaalisen median seuraajilleen, ja tällä kertaa pääosaan nousee biksujen alaosaan verhottu takapuoli. Myöhemmin hän kertoi joidenkin pahoittaneen mielensä tästä päivityksestä, koska poseeraus oli joidenkin mielestä tyylitön. Donna totesi siihen, että hän pukeutuu aivan miten haluaa.

Baywacth-hittisarjan kaunottarena alunperin tunnetuksi tullut Donna D’Errico on 54-vuotias ja menestyy nykyään erityisesti OnlyFansin avulla.