Reese Witherspoon on menestynyt yrittäjä – antoi nyt kultaisen neuvon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-näyttelijä Reese Witherspoon on tehnyt jo monia erilaisia työnkuvia elokuvien ja television parissa aina käsikirjoittajasta ja tuottajasta näyttelijäksi saakka. Nykyään hänellä on myös oma naisille suunnattu vaatemerkki Draper James, jonka mallina tähti itse usein poseeraa.

Eräs yrittämisestä haaveileva nuori nainen oli kysynyt Witherspoonilta neuvoa oman bisneksensä aloittamiseen. Naista oli kiinnostanut alan vaihtaminen, mutta häntä mietitytti se, että miten hän saisi itsevarmuutta ajatella, että hän olisi tarpeeksi hyvä tekemään uutta asiaa, josta hänellä ei ole kokemusta.

– Sinulla ei tarvitse olla itsevarmuutta siitä, että olisit vielä tarpeeksi hyvä työhön. Sinulla täytyy olla vain itsevarmuutta aloittaa. Kun aloitat, saat vähitellen kokemusta ja sitä kautta myös itsevarmuutta, Reese Witherspoon kertoo TikTok-videollaan.

Reese Witherspoon tuli vuosia sitten maailmanlaajuisesti tunnetuksi muun muassa Walk the Line, Julmia aikeita ja Blondin kosto -elokuvarooleistaan. Tähti on ihastuttanut viime vuosina myös tuottamassaan Big Little Lies -sarjassa, jota on esitetty kaksi tuotantokautta.

@reesewitherspoon

Just do it, y’all 👏🏼

♬ original sound – Reese Witherspoon