Koira kakkasi koripallokentälle – yleisö villiintyi

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kahden yliopistojoukkueen välisessä koripallo-ottelussa todistettiin yllättävää tilannetta Yhdysvaltojen Kentuckyssä. Louisvillen KFC Yum Centerissä pelatun ottelun väliajalla nähtiin koira, joka varasti yleisön huomion pudotettuaan pökäleen kentälle.

Koiran oli tarkoitus viihdyttää Louisvillen yliopiston ja Virginia Techin joukkueiden välisen ottelun yleisöä ottamalla kiinni sille heitettyjä frisbeitä. Esityksen päätteeksi koira tarjoili toisenlaista viihdettä ulostettuaan koripallokentälle. Se sai yleisön puhkeamaan nauruun ja aplodeihin.

Tapaus sai runsaasti viraalihuomiota tilanteesta kuvatun videon levittyä sosiaalisessa mediassa. Eräskin Twitter-käyttäjä vitsaili koiran ottaneen kantaa Louisvillen yliopiston koripallojoukkueen heikkoon menestykseen tällä kaudella. Joukkue hävisi myös tuoreen ottelun Virginia Techille pistein 71-54.