Gwen Stefanin ja Blake Sheltonin liitto rakoilee – rakkaus sammui yhtä nopeasti kuin alkoi?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Muusikkopari Blake Sheltonin ja Gwen Stefanin avioliiton epäillään ajautuneen karikolle. Huhut vaikeuksista alkoi heidän sosiaalisen median sisällön perusteella, koska yhtäkkiä Stefanin aiemmin aviomiestään hehkuttavat päivitykset loppuivat kuin seinään. Itseasiassa hän ei ole maininnut miestään sanallakaan tänä vuonna.

Tämä on uutta, sillä hän on yleensä hehkuttanut rakkauttaan kaikissa mahdollisissa käänteissä. Hän jopa pani kauneusleikkausten aiheuttaman ulkonäkömuutoksensa viime vuonna rakkauden piikkiin sanoen, että se saa hänet hehkumaan myös ulkoisesti. Pariskunta bongattiin NASCARin Busch Light Clash -tapahtumassa Los Angelesissa helmikuun alussa ja Sheltonin kerrottiin näyttäneen surkealta.

– Kun he alkoivat seurustella, he eivät voineet pitää näppejään irti toisistaan. Mutta kipinä alkoi kadota häiden jälkeen, lähipiiristä kerrotaan Radar Onlinelle.

Heidän kerrotaan riitelevän paljon ja nukkuvan eri makuuhuoneissa. Tilanne on äitynyt niin pahaksi, että osa lähipiiristä odottaa julkista ilmoitusta erosta. He sanoivat toisilleen ”tahdon” intiimissä seremoniassa Oklahoman ranchilla heinäkuussa 2021.

Blake Shelton rakennutti omistamalleen maatilalle kappelin, jossa hänet vihittiin Gwen Stefanin viralliseksi aviomieheksi. Hääjuhlissa ei ollut vieraana muita kuin pariskunnan vanhemmat ja pieni joukko ystäviä. Vuodesta 2015 saakka seurustellut pari on ollut tahoillaan naimisissa aiemminkin. He rakastuivat The Voice -ohjelman kuvauksissa ja hakivat sen jälkeen eroa silloisista kumppaneistaan.