Megan Fox juhli yksin – erohuhut sen kun vahvistuvat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Megan Fox ja muusikko Machine Gun Kelly menivät reilu vuosi sitten kihloihin. Nyt heidän liittonsa on kuitenkin alkanut rakoilemaan, kun Machine Gun Kellyn on mediassa arveltu pettäneen naistaan oman kitaristinsa Sophie Lloydin kanssa.

Megan Fox osallistui juuri Oscar-juhlallisuuksiin yksin. Nainen on totuttu näkemään punaisen maton tapahtumissa aina kihlattunsa käsipuolessa, minkä vuoksi tähden juhliminen yksin kiinnitti monien huomion. People-sivuston saamien tietojen mukaan lähipiiristä on kerrottu, että kihlaus puretaan luultavasti pian. Pariskunta on kuitenkin käynyt yhdessä parisuhdeterapiassa.

Megan Fox poisti aiemmin oman Instagram-tilinsä heti sen jälkeen kun hän oli ensin poistanut kanavaltaan kaikki sulhasensa kuvat ja vihjaillut siitä, että häntä olisi petetty. Sosiaaliseen mediaan palattuaan Megan Fox kirjoitti seuraajilleen viestin, jossa hän kertoi, että kukaan kolmas osapuoli ei ole tullut vaikuttamaan hänen ja Machine Gun Kellyn suhteeseensa.