Tässä se on! Selena Gomezin meikitön poseeraus ihastuttaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja Selena Gomez sai hetkessä eniten seuraajia Instagramissa kuin kukaan muu. Gomezilla oli yli 381 miljoonaa seuraajaa kun hän päätti jäädä tauolle sosiaalisesta mediasta. Hiljattain nainen teki kuitenkin paluun julkaisemalla lapsuuskuvansa naistenpäivän kunniaksi.

Tällä kertaa Selena Gomez ihastuttaa luonnonkauniilla selfie-kuvallaan. 30-vuotias tähti poseerasi kameralle rennosti kotisohvallaan istuskellen ilman meikkiä. Tähti on kirjoittanut julkaisunsa kuvatekstiin Violet chemistry viitaten Miley Cyrusin uuteen kappaleeseen hänen juuri ilmestyneeltä Endless Summer Vacation -albumiltaan.

Julkaisun myötä Selena Gomez on tahtonut kertoa kaikille kuuntelevansa Miley Cyrusin tuoretta musiikkia. Sekä Gomezin että Miley Cyrusin fanit ovat olleet innoissaan siitä, että tunnetut naiset tukevat toisiaan julkisesti, koska niin monia asetetaan jatkuvasti vastakkain. Miley Cyrus on myös käynyt kommentoimassa kuvaa sydän-emojilla.