Sonja Kailassaari ja Aku Hirviniemi saavat lapsen: ”Yllätys”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Juontaja Sonja Kailassaari ja näyttelijä Aku Hirviniemi saavat perheenlisäystä. Kailassaari paljasti juontamassaan Ylen Efter Nio -ohjelmassa maanantai-iltana olevansa raskaana. Hänet nähtiin vierailemassa ultraäänessä ohjelman alussa.

– Yllätys! Siinä hän nyt on ja kehittyy. Tämä on aika uskomatonta. En tiedä mitä muuta sanoisin, Kailassaari kuvaili.

Kailassaari jakoi perheuutisen ohjelman jälkeen myös Instagram-tilillään. Hän jakoi kuvan, jossa nähdään pienet lapsen kengät hänen ja Hirviniemen jalkojen välissä. Kuvassa nähdään myös Elsa-koira.

Kailassaari ja Hirviniemi ovat olleet kihloissa vuodesta 2020 lähtien. Viime syksynä Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa toiseksi tulleelle Kailassaarelle tuleva lapsi on esikoinen. Hirviniemellä on ennestään kaksi tytärtä aikaisemmasta suhteestaan näyttelijä Niina Lahtisen kanssa.