Voice of Finlandin säännöissä jälleen uusi muutos – kukaan ei ole turvassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosittu The Voice of Finland etenee perjantaina Knockout-vaiheeseen. Siinä kaksi saman joukkueen kilpailijaa esittää vuorollaan kappaleen. Tähtivalmentaja valitsee heistä toisen kilpailun jatkoon suoriin lähetyksiin.

Tuoreella kaudella Knockout-vaiheen säännöt kuitenkin uudistuvat. Tällä kertaa turvallisia tuoleja ei ole, vaan kuka tahansa laulajista voi pudota kilpailusta. Tuoleja ei ole enää numeroitu.

– Viimeiseen suoritukseen asti jokainen voi pudota miltä tuolilta tahansa. Kun kasaamme live-tiimiämme, haluamme ennen kaikkea sellaisen, että tiedämme heidän päänsä pysyvän kasassa live-tilanteen kovassa paineessa, tähtivalmentaja Toni Wirtanen paljastaa tiedotteessa.

The Voice of Finland jatkuu Nelosella ja Ruudussa perjantaina kello 20. Ensimmäisessä Knockout-jaksossa kilpailevat Toni Wirtasen ja Sipe Santapukin tiimissä olevat laulajat.