Amanda Bynes pääsi psykiatrisesta laitoksesta – kuntoutus jatkuu kotona

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Amanda Bynes toimitettiin psykiatriseen pakkohoitoon sen jälkeen, kun poliisit poimivat alastoman näyttelijättären Los Angelesin kadulta päivien vaeltelun jälkeen. Pakkohoitojakso kesti useamman viikon muutaman päivän sijaan. Amanda Bynes on nyt saanut luvan poistua laitoksesta kotiinsa.

Entertainment Onlinen mukaan Bynes sopi yhdessä lääkäreiden kanssa, että hän oli valmis palaamaan jokapäiväiseen elämäänsä ja asuisi jatkossa omassa kodissaan. Lapsinäyttelijänä omaisuutensa luonut Amanda Bynes on tiettävästi taistellut mielenterveysongelmien kanssa jo pitkään. Hän kertoi viimeisimmän kohtauksen johtuneen siitä, että hänen poikaystävänsä Paul Michael potkaisi hänet ulos talostaan.

Näyttelijätär Amanda Bynes oli taannoin vielä kovassa nousussa oleva Hollywood-tähti, kunnes joutui rappiolle. Tähti herätti runsaasti kohua esimerkiksi haukkumalla eturivin julkkiksia kovasanaisesti sosiaalisessa mediassa. Hän valmistui vuosia sitten Orange Countyssa sijaitsevasta Fashion Institute of Design & Merchandising -oppilaitoksesta.