Lady Gaga on kyllästynyt vertailuun – paljasti suurimmat erot Madonnaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja-lauluntekijä Lady Gaga on tunnettu vahvasta äänestään ja menestyksekkäästä jo monia vuosia kestäneestä urasta, jonka aikana tähti on julkaissut lukemattomia superhittejä. Naisella on myös todella omaperäinen tyylitaju ja hän pitää ihmisten yllättämisestä omilla asuillaan.

Moni vertailee Lady Gagaa Madonnaan, mikä on alkanut kyllästyttämään Lady Gagaa toden teolla. 37-vuotias Lady Gaga on kertonut arvostavansa 64-vuotiasta Madonnaa hyvin paljon. Tähti on todennut Madonnan olevan kaikkien aikojen suurin poptähti, mutta Madonna ei kuitenkaan ole yhtään samanlainen kuin hän.

– Minä soitan monia instrumentteja, kirjoitan itse kaiken musiikkini, vietän lukuisia tunteja studiolla päivittäin ja tuotan musiikkia sekä kirjoitan. Minä teen asiat eri tavalla, Lady Gaga listaa Zane Lowen haastattelussa, jonka voi katsoa tästä.

Lady Gagan ja Madonnan välit tulehtuivat vuonna 2011 kun Madonna kertoi olevansa sitä mieltä, että Born This Way on suora kopio hänen Express Yourself -hitistään. Aika ajoin fanit yrittävät saada vihjeitä naisten välien nykyisestä tilasta, mikä saa tällaiset vanhemmat haastatteluklipit jälleen nostamaan päätään sosiaalisessa mediassa. TikTok-videolla jaettu leike Lady Gagan haastattelusta on saanut jo päivässä yli 1,7 miljoonaa katselua.