Makeanhimoinen karhu murtautui autoon – joi 69 tölkillistä limua

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomessa tulee harvemmin ilmi tapauksia, joissa karhut olisivat murtautuneet autoihin ja koteihin. Pohjois-Amerikassa ihmisten herkkuihin mieltyneet karhut eivät kuitenkaan selvästi ole yhtä ujoja.

Kanadan Brittiläisessä Kolumbiassa asuva Sharon Rosel heräsi eräänä yönä koiransa haukuntaan. Katsoessaan ulos hän huomasi karhun murtautuneen autoonsa ikkunan kautta. Karhu oli päässyt käsiksi autoon yöksi säilöttyihin limonaditölkkeihin.

– Se joi massiivisia määriä limpparia, Rosel kuvaili CBC News -uutissivustolle.

Roselin mukaan karhu tyhjensi jopa 69 tölkillistä limonadia. Erityisesti eläin vaikutti mieltyneen appelsiinin makuiseen Orange Crush -juomaan. Murron seurauksena auton ikkuna oli säpäleinä ja sen penkit revittyjä ja tahmean juoman peittämiä.

– En olisi osannut arvata, että karhut kykenevät haistamaan virvoitusjuoman tölkin läpi, Rosel totesi.