Käärijä-mania iski Ideaparkiin – näkyi moottoritiellä saakka

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomea Euroviisuissa menestyksekkäästi edustanut ja kilpailun myötä kansainväliseksi sosiaalisen median ilmiöksi noussut Käärijä esiintyy parhaillaan Lempäälän Ideaparkissa maksuttomalla keikalla. Käärijä-huuma on käsin kosketeltavissa ja hakee vertaistaan vuosikymmenten takaa Dingo-huumasta.

Kuva: Stara
Kuva: Stara

Käärijän jättimäisestä suosiosta kertoo, että paikalle on saapunut reilusti yli 7 000 katsojaa. Puolitoista tuntia ennen konsertin alkamista paikalle saapuva liikenne ruuhkautui Tampereen ja Helsingin moottoritielle saakka, jolloin Yleisradio lähetti radiossa liikennetiedotteen yleisötapahtuman aiheuttamasta ruuhkasta.

Tunnelma konsertissa oli ymmärrettävästi tiivis jo ennen Käärijän nousemista lavalle. Lopulta kello 16.00 päivän kovasti odotettu päätähti nousi lavalle. Noin 45 minuutin keikalla kuultiin tuttuun tapaan Cha cha cha -kappale kahteen otteeseen, ja toisella kerralla Käärijä valitsi mukaansa esiintymislavalle joukon yleisöstä.