Näin estottomasti Paris Hilton esiintyi 20 vuotta sitten

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirijulkkis, DJ, Simple Life -realitysarjan tähti ja liikenainen Paris Hilton on nykyisin myös äiti. Hän sai miehensä Carter Reumin kanssa ensimmäisen yhteisen lapsensa sijaissynnyttäjän avulla. Viime vuosina Paris esiintyi usein julkisuudessa vähäpukeisena.

Nyt Paris on muistellut menneitä aikoja julkaisemalla arkistokuvan itsestään 20 vuoden takaa. Siinä hän esiintyy konsertissa erittäin niukassa asussa.

Paris Hilton nauttii nykyisin vauva-arjesta Phoenix-poikansa kanssa. Carter Reum kertoi äskettäin, etteivät he nykyisin juuri poistu kotoaan. Sen sijaan perhe viettää laatuaikaa. Hilton ja Reum kertoivat, että he pitävät parisuhteestaan huolta jatkuvilla hellyydenosoituksilla ja nauttivat usein yhteisistä vaahtokylvyistä.