Behm perui Ruisrock-esiintymisensä – ja tyhjensi Instagram-tilinsä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalainen laulaja-lauluntekijä Behm perui viikonlopun Ruisrock-esiintymisensä ja vetäytyi sometauolle entisen kihlattunsa, kirjailija Miki Liukkosen poismenon seurauksena. Behmin oli tarkoitus esiintyä Ruisrockissa sunnuntaina.

Ruisrockin viestinnästä kuitenkin kerrotaan, että artisti perui keikkansa sairastapauksen vuoksi. Korvaajaksi kiinnitettiin Ida Paul ja Kalle Lindroth. Behm perui aiemmin myös esiintymisensä Kuopio Wine Festival -tapahtumassa torstaina 6. heinäkuuta. Hänen tilalleen kiinnitettiin Kuumaa.

Laulaja-lauluntekijä julkaisi Miki Liukkosen kuoleman jälkeen koskettavan muistokirjoituksen, jossa hän kertoi olevansa järkyttynyt tapauksesta ja toivoi suruaikaa kirjailijan lähipiirille. Myöhemmin hän poisti Instagram-tililtään muut julkaisunsa ja muutti tilinsä yksityiseksi.