Kourtney Kardashian rakastaa salaatteja – nämä toimivat lounaan kulmakivinä

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianien perheen sisaruksista vanhin, Kourtney Kardashian, on tunnettu terveellisistä elämäntavoistaan. Nainen suosii mahdollisimman puhdasta ruokaa ja kosmetiikkaa, minkä vuoksi monet janoavatkin usein terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä niksejä naiselta.

Kourtney Kardashian on aiemmin kertonut suosivansa lautasellaan kasviksia, avokadoa, hyviä rasvoja, juustoja ja proteiinia. Nainen syö usein salaattia lounaaksi ja Poosh-sivuston mukaan tähden salaatit saavat myös muille työkavereille veden kielelle.

44-vuotias Kourtney Kardashian suosii tällä hetkellä lähinnä vegaanisia ja gluteenittomia salaatteja. Salaattipohjissa käytetään paljon ravintorikkaita tummalehtisiä salaatteja. Salaatit sisältävät yleensä myös paljon pähkinöitä ja maukkaan öljypohjaisen kastikkeen, johon on lisätty esimerkiksi suolaa, pippuria, sitruunamehua, chiliä, inkivääriä ja valkosipulia.