Nyt meni överiksi? Carmen Electran alastonkuvat someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvulla miesten päiväuneksi noussut Carmen Electra toimii yhä mallina. Hän esitti hengenpelastaja Lani McKenzienä Baywatch-hittisarjassa, jota esitettiin vuosina 1989–2000. Taannoin hän paljasti haaveilevansa sarjan kuvausten jatkumisesta.

Nyt Carmen on yllättänyt seuraajansa julkaisemalla itsestään kuvasarjan täysin alastomana ja siten, että kuvista on sensuroitu häviävän pieni osa. Näistä kuvista voi hyvinkin napsahtaa bannia liiallisen alastomuuden vuoksi.

Carmen Electran oikea nimi on Tara Leigh Patrick. Hänen uransa lähti nousukiitoon naisen tavattuaan supertähti Princen 1990-luvun alussa. Musiikillinen ura ei onnistunut, mutta hän teki läpimurron Baywatch-sarjan avulla. Electra kertoi taannoin, että olisi valmis ottamaan Baywatch-roolinsa takaisin empimättä vielä viisikymppisenä.