Britney Spears videot uhkuvat kostoa – syyttää ex-miestään valehtelusta?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sinkkupäivistään nauttiva laulaja Britney Spears on esitellyt Instagramissa uutta tatuointiaan. Kuvan on otaksuttu liittyvän avioeroon Sam Asgharin kanssa. Laulajatar joutunee tappelemaan exänsä kanssa omaisuudesta ja rahasta, vaikka heillä oli avioehto.

Britney Spears otti selkäänsä käärmeen kuvan tatuointina. Käärme-kuvaa pidetään yleisesti kieroilevan, petollisen ja juonittelevan ihmisen symbolina. Nyt on pohdittu, onko kuva osoitettu suoraan Spearsin ex-miehelle. Tatuointi on tehty ilmeisesti hennaväreillä. Spears myönsi hiljattain, että hän oli hieman järkyttynyt avioliiton kestäneen vain 14 kuukautta.

Sen jälkeen nainen on julkaissut lukuisia videoita, joissa puhutaan valehtelusta ja huijaamisesta. Yhdessä videossa on kommenttiosiossa ainoastaan käärmehymiöitä. Britney Spears itse esiintyy videoilla viettelevään tyyliin lähinnä tanssien vähäisissä vaatteissa. Äskettäin mediaan levisi huhu, jonka mukaan Britney uskoi, että Sam Asghari oli salaa yhteydessä hänen isänsä Jamien kanssa liittyen naisen holhoukseen.

– Kuinka monta kertaa olette joutuneet rakastamanne ihmisen huijaamaksi tai valehtelun kohteeksi?, Britney Spears kirjoittaa Instagramiin.