The Voice of Finland uudistuu – Heikki Paasonen saa juontajaparin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

The Voice of Finland palaa tammikuussa 2024 ruutuun hieman muuttuneena. Ohjelman pitkäaikainen juontaja Heikki Paasonen saa rinnalleen juontajaparin. Toisena juontajana nähdään Jaana Pelkonen.

– Hyppään erittäin innoissani mukaan tähän koko perheen hyvän mielen ohjelmaan. Tuntuu mahtavalta päästä työskentelemään The Voice of Finlandin parissa. Musiikki on ollut olennainen osa elämääni aina. Lahden Lotilan ja Tiirismaan musiikkiluokkien kasvattina muun muassa kuorolaulaminen on tullut tutuksi. Haaveilin itsekin joskus laulajan urasta, Pelkonen kertoo tiedotteessa.

Jaana Pelkonen seuraa laulajakokelaiden onnen ja pettymyksen hetkiä aitiopaikalta. Hän kuvailee itseään vahvaksi myötäeläkäksi ja toivoo voivansa olla kilpailijoille omalta osaltaan tukena ja turvana.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Pelkonen ja Paasonen toimivat televisiossa juontajaparina. He juonsivat yhdessä Euroviisukarsinnat vuonna 2005 ja toimivat Euroviisujen kommentaattoreina vuosina 2005 ja 2006.