Jenelle Evansin poika ei suostu palaamaan kotiin – sitten viranomaiset kiinnostuivat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Teen Mom -sarjasta julkisuuteen nousseen Jenelle Evansin 14-vuotias poikansa Jace on lastensuojelun huostassa. Syynä on pojan toistuva karkailu ja se, että hän ei halua mennä takaisin kotiinsa. Syynä on hänen äitinsä nykyinen mies, Jenelle Evansin aviomies David Eason. Poika syyttää isäpuoltaan pahoinpitelystä.

– Hän on sanonut kaikille suoraan, että jos joutuu menemään takaisin kotiinsa, niin karkaa uudelleen, lähde kertoo Jacen puheista Daily Mail -lehdelle.

Karkaaminen on vaarallista, sillä Jenelle Evans asuu perheineen keskellä metsää. Siellä voi käydä huonosti, jos poika karkaa ja esimerkiksi satuttaa itsensä. David Eason on julkaissut Facebookiin pitkän avautumisen siitä, että hän ei ole pahoinpidellyt ketään ja otsikot ovat Saatanan vallassa olevien lehtien keksimiä.

Jenelle Evansin poika Jace ilmoitettiin kadonneeksi kolmannen kerran kahden kuukauden sisällä. Poika hiipi ulos perheen Pohjois-Carolinan kodin ikkunasta arki-iltana. Poika toimitettiin löytymisen jälkeen sairaalaan, jossa hän tapasi lääkäreitä ja terapeutin.