Oli vain ajan kysymys: Prinssi Harry haikailee takaisin Britanniaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kuherrusaika on virallisesti ohi ja todellisuus on iskenyt vasten Sussexin herttuaparin elämää. On yleisesti tiedossa, että vuosi 2023 on ollut Meghan Marklen ja prinssi Harryn avioliiton koettelevinta aikaa. Harry ja Meghan eivät ole enää millään mittarilla suosittuja Yhdysvalloissa tai Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Nyt kuninkaallinen asiantuntija Mark Boardman väittää, että Harry haluaa muuttaa takaisin kotimaahansa, mutta Meghan on tehnyt selväksi, ettei hän palaa Britanniaan hänen kanssaan.

– Prinssi Harryn sosiaalinen elämä on muuttunut huomattavasti viimeisen vuosikymmenen aikana, Boardman kertoi äskettäin OK! -lehdessä ja huomauttaa muun muassa siitä, että miehellä ei ole ystäviä juuri nimeksikään.

Boardman huomautti myös, että sen jälkeen, kun Sussexin herttuapari häädettiin Frogmore Cottagesta, ei Harrylla ole ollut paikkaa, jota hän voisi kutsua kodiksi kotimaassaan. Tämä kehitys on jättänyt herttua tuntemaan itsensä juurettomiksi ja masentuneiksi.

– Lontoon-vierailujen aikana hän oleskelee tyypillisesti hotelleissa ja välttelee julkisia esiintymisiä. Epäilemättä prinssi Harry kaipaa vanhoja ystäviään. Meghan on puolestaan turhautunut, että Harry haluaa vanhan elämänsä takaisin, Boardman jatkoi.

Meghan sai puolestaan oman elämänsä takaisin, kun pariskunta muutti naisen kotimaahan. Nyt on spekuloitu, muuttaako Harry yksin Iso-Britanniaan. Boardmanin mukaan Sussexin herttua tuntee olonsa tukahdutetuksi nykyisen elämänsä vuoksi Kaliforniassa ja kaipaa epätoivoisesti jonkinlaista muutosta.