Vanderpump Rules -tähti lounaalla pariviikkoisen vauvansa kanssa – someraivo repesi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vanderpump Rules -televisiosarjasta tunnetuksi tullut realitytähti ja kirjailija Stassi Schroeder sai muutama vuosi sitten ohjelmasta potkut rasististen lausahdusten vuoksi. Nyt nainen toimii kirjailijana ja oman podcastinsa juontajana.

Viime aikoina nainen on keskittynyt myös perhe-elämäänsä. Stassi Schroederilla on hänen aviomiehensä Beau Clarkin kanssa kaksivuotias tytär Hartford Charlie Rose Clark. Perheeseen syntyi 7. syyskuuta myös poika, jolle he antoivat nimeksi Messer Rhys Clark.

Stassi Schroeder julkaisi taannoin ilahduttavan kuvan, jossa hän on perheensä kanssa lounaalla. ”Kolme meistä käyttää vaippoja”, Schroeder kirjoitti kuvatekstiinsä vihjaillen, että myös hän joutuu käyttämään vielä suojaa synnytyksen jälkeen. Kuvat saivat monenlaisia tunteita tähden seuraajissa aikaan.

Stassi Schroeder on saanut kuvien alle paljon arvostelua osakseen. Moni on ihmetellyt sitä minkä vuoksi kaksivuotiasta Hartfordia ei ole vielä pottakoulutettu. Sen lisäksi ihmetystä on aiheuttanut se miksi perhe on ylipäätään päättänyt viedä vasta parin viikon ikäisen vauvan ravintolaan.

Moni on halunnut kommentoida sitäkin, että pöydällä on tuttipullo. Kuvasta ei käy ilmi, että imettääkö nainen vai ei, mutta moni näyttää olevan vakuuttunut siitä, että Schroeder ei imetä. Tätä perustellaan sillä, että naisella näyttää olevan pöydällä drinkki. Kuvasta ei kuitenkaan käy ilmi onko juoma alkoholiton vai ei.

https://www.instagram.com/p/CxTywaHy0BU/