Lisää Levoton Tuhkimo -elokuvan näyttelijöitä julki – Pave Maijasen roolissa yllätysnimi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Dingo-yhtyeestä kertovan Levoton Tuhkimo -elokuvan kuvaukset alkoivat tänä syksynä Porissa. Nyt tulevan elokuvan näyttelijäkaartista on saatu hieman lisää tietoa. Yhtyeen tuottajana toimineen Pave Maijasen roolissa nähdään Reino Nordin ja managerin Lasse Norrena Elias Salonen.

Nordin tunnetaan musiikkiurastaan Reino and the Rhinos -kokoonpanossa ja elokuvista, kuten Vuonna 85, Ganes ja Pahanhautoja. Salonen on puolestaan tullut tutuksi muun muassa Piiritys, Sorjonen ja Aikuiset -sarjoista. Mari Rantasilan ohjaama ja Hanna Leivonniemen käsikirjoittama elokuva saa ensi-iltansa syksyllä 2024.

– Aivan ihastuttavaa päästä ensinnäkin mukaan suomalaista populäärimusiikin historiaa avaavaan elokuvaan ja toisekseen valtava kunnia saada tehdä legendaarisen Pave Maijasen rooli. Näitä saappaita en usko, että kukaan pystyy täysin täyttämään. Sytyn todella isosti, että saan edes hetken eläytyä suuresti kunnioittamani ja luultavasti kaikkien rakastaman Paven hetkiin Dingon tarinassa, Nordin kuvailee tiedotteessa.

– Tunnistin Eliaksessa heti jotain hyvin tuttua. Tapa, jolla hän puhuu, avoimuus ja optimistisuus ovat piirteitä, jotka yhdistävät meitä sen lisäksi, että hän näyttää roolihahmossaan täydellisesti kolmikymppiseltä Lasselta. Eliaksen oli helppo samaistua minuun ja minun häneen. Meistä tuli kavereita 15 minuutissa, Norres kertoo.