Serena Williams julkaisi kuvan kuntosalilta – tytär valvoo treenejä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tennistähti Serena Williams kertoi viime vuonna lopettavansa uransa. Menestyksekkään uran tehnyt 41-vuotias urheilun supertähti sai seitsemän viikkoa sitten toisen lapsen hänen aviomiehensä Alexis Ohanianin kanssa. Tyttövauva sai nimekseen Adira River Ohanian.

Serena Williamsilla on myös viisivuotias tyttö Olympia, joka seuraa tarkasti äitinsä liikkeitä ja haluaa aina olla mukana kaikessa mitä hän tekee. Nyt Serena Williams julkaisi Instagram-kanavallaan huvittavan kuvan, jossa Olympia valvoo naisen treenaamista.

– Olympia katselee minua kun yritän saada jälleen vatsalihakseni toimimaan. Täältä tullaan fitness, Serena Williams kirjoittaa kuvatekstissään.

Monia on huvittanut kuva, jossa nähdään pieni optinen harha. Olympian pää on Serena Williamsin pään päällä, minkä vuoksi moni kuvaa kommentoinut kertoi joutuneensa hetken etsimään kuvasta tytärtä. Synnytyksestä on vasta noin kaksi kuukautta aikaa, mutta Williams näyttää jo määrätietoisesti yrittävän vartaloaan samaan kuntoon, jossa se oli ennen synnytystä.