Charly Jordan yläosattomissa – hengenvaarallinen poseeraus someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttävä vaaleaverikkö Charly Jordan on DJ-kaunotar, joka poseeraa nykyisin sosiaalisessa mediassa yli kolmelle miljoonalle seuraajalle. Jordanin suosio kasvaa hänen näyttävien kuviensa ansiosta, sillä yleensä Charly poseeraa somessa vähäpukeisena ja upeissa maisemissa. Nyt hänet nähdään poikkeuksellisen näyttävissä maisemissa.

Charly poseeraa nimittäin erittäin riskialttiissa kuvaussessiossa hengenvaarallisesti pilvenpiirtäjän reunalla kaiteen ulkopuolella. Ylävartalo paljaana oleva Jordan peittää kuvissa rinnat käsillään. Yksikin virheliike olisi voinut johtaa hyvin ikäviin seurauksiin, mutta tällä kertaa hän selvisi riskinotosta.

Los Angelesissa asuva ja kansainvälistä DJ-uraa tekevä sosiaalisen median julkkiskaunotar Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä upeita kuviaan sosiaalisessa mediassa. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa verkossa, ja viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana. Jordan poseeraa nykyisin jo yli kolmelle miljoonalle seuraajalle.