MTV-teiniäiti myönsi viimein: ”Viides lapseni syntyi viime vuonna”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme jo useaan eri otteeseen uutisoineet juoruista, joiden mukaan MTV-televisiokanavan Teen Mom 2 -sarjassa esiintyvä Kailyn Lowry synnytti viidennen poikansa viime vuonna marraskuussa. Nyt hän on itse vahvistanut asian ja puhui lapsestaan People-lehdelle.

– Halusin kertoa oman tarinani omin ehdoin ja päättää itse, mitä tietoja halusin jakaa sen sijaan, että olisin jonkun sopimusvelvoitteen tai käsikirjoitetun tarinan sisällä, Lowry selitti People-lehdelle.

Hän myönsi, että sai Rio-nimisen pojan poikaystävänsä Elijah Scottin kanssa viime vuoden lopulla. Lisäksi 31-vuotiaalla on kolmevuotias Creed ja kuusivuotias Lux entisen miehensä Chris Lopezin kanssa sekä yhdeksänvuotias Lincoln Javi Marroquinin kanssa, ja 13-vuotias poika nimeltä Isaac Jo Riveran kanssa. Toisin sanoen naisella on viisi poikaa neljän eri miehen kanssa.

Lowry myöntää, että pienokainen on tuonut iloa ja valoa synkän elämän keskelle. Nainen kärsi masennuksesta ennen vauvan tuloa. Äsken mediassa levisi tieto, jonka mukaan Kailyn Lowry odottaisi kuudetta lastaan, mutta hän ei vahvistanut raskausuutisia.