Hailey Bieber esitteli keittiönsä – tällainen on luksuskodin sydän

Koti & Asuminen Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni tuntee supermalli Hailey Bieberin siitä, että hän on poptähti Justin Bieberin vaimo. Hailey Bieber lanseerasi hetki sitten myös oman Rhode-nimeä kantavan kosmetiikkabrändinsä ja pitää YouTubessa suosittua kanavaa, jonka videoilla vierailee myös muita julkkiksia.

Hailey Bieber pitää omalla YouTube-kanavallaan videosarjaa, jossa hän päästää katsojat hänen kotinsa omaan keittiöön ja kutsuu julkkisystäviään kokkailemaan hänen kanssaan. Tällä kertaa nainen päätti kunnolla esitellä seuraajilleen hänen keittiönsä.

Hailey Bieber antaa videolla kattavan kierroksen hänen ja Justinin 20 miljoonan dollarin arvoisen kotinsa keittiössä. Videolla nainen esittelee hellan ja uunin, maustehyllyn ja kaappien sisällön. Keittiöstä näkee jo hyvin nopeasti, että Hailey rakastaa ruoanlaittoa omistaessaan paljon erilaisia laitteita ja keittiövälineitä.