Megan Thee Stallion esitteli pakaroita somessa – trikoot korostivat kurveja

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Räppäri Megan Thee Stallion muistetaan monien hittiensä lisäksi myös näyttävänä kaunottarena, joka ei häpeile vartalonsa esittelemistä. 28-vuotias tähti julkaisi juuri yhdessä Cardi B:n kanssa uuden Bongos-nimisen kappaleen ja musiikkivideon, jossa juhlittiin kauniita naisvartaloita paljastavissa asuissa.

Megan Thee Stallion julkaisee nykyään säännöllisesti Instagram-kanavallaan kuvia ja videoita kuntosalilta. Nainen on tehnyt täydellisen elämäntaparemontin ja vaaliikin tänä päivänä terveellisiä elämäntapoja. Nyt tähti on poseerannut tuoreissa kuvissaan tiukoissa treenileggingseissä, jotka korostavat takapuolta.

Megan Thee Stallion julkaisi itsestään peilin kautta otettuja kuvia, joissa hänellä on vihreät treenitrikoot yllään. Housujen haaroihin menevä rypytys korostaa tähden pyöreitä pakaroita, joita varten nainen on tehnyt paljon töitä kuntosalilla.