Pasha Pozdniakova poseerasi kuntosalilla: ”Pluskokoisetkin kuntoilevat”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kansainvälistä somehuomiota saanut Pasha Pozdniakova on noussut yhdeksi suosituimmista suomalaisista maailmalla, jos sosiaalisen median seuraajien määrällä mitataan. Hänellä on nimittäin jo yli kaksi miljoonaa seuraajaa, ja taannoin hän aloitti myös musiikkiuran artistinimellä Pashulia.

Tällä kertaa Pasha on suunnannut kuntosalille, jossa hän rehkii toden teolla. Samalla hän muistuttaa päivityksensä yhteydessä, että pluskokoisetkin tytöt käyvät kuntosalilla. Tämä kurvitar tosin tekee sen varsin näyttävästi ja hän tuskin jää muilta kuntoilijoilta huomaamatta.

Pasha Pozdniakova tekee kovaa nousua sosiaalisessa mediassa ja pian mahdollisesti myös musiikkilistoilla. Harva suomalainen on päässyt poseeraamaan maailmankuulun miestenlehden kansainvälisiin versioihin. Pozdniakova poseerasi lehden Afrikan versiossa viime keväänä. Mallikaunotar nähtiin myös lehden tyylikkäässä kansikuvassa.