Bradley Cooper osti talon maalta – Gigi Hadidin äidin hevostilan naapurista

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Gigi Hadid on ollut paljon uutisotsikoissa viime aikoina alettuaan tapailemaan näyttelijä Bradley Cooperia. Tähti seurusteli pitkään on-off -suhteessa laulaja Zayn Malikin kanssa. Heillä on myös yksi yhteinen lapsi, kaksivuotias Khai Hadid Malik.

Bradley Cooperin ja Gigi Hadidin suhteesta on alkanut vähitellen tulemaan vakavampaa. Nyt Cooper on Daily Mail -lehden mukaan ostanut itselleen kodin Pennsylvaniasta läheltä Gigi Hadidin perheen hevostilaa, jossa mallikaunotar viettää paljon aikaansa tyttärensä, sisarustensa ja äitinsä kanssa.

Bradley Cooper ja Gigi Hadid tutustuivat niin, että 48-vuotiaan miehen ex-vaimo Irina Shayk esitteli hänet ja 28-vuotiaan mallikaunottaren. Cooperilla ja Shaykilla on yhdessä kuusivuotias tytär Lea De Seine.